Meerdervoort Real Estate

Aanbieder van vastgoedfondsen met 100 mio EUR Assets-under-Management (AuM)

Meerdervoort Investeringsplatform & App

Het Bloqhouse-team heeft haar white-label software oplossing voor Meerdervoort gelanceerd. Beleggers in de Meerdervoortfondsen kunnen via de software hun beleggingen bekijken en beheren. Nieuwe investeerders kunnen zich identificeren en vervolgens obligaties kopen via iDEAL of SEPA-betalingen.

Bloqhouse heeft de digitale identificatietool genaamd iDIN geïntegreerd voor de identificatieprocedure voor investeerders en betalingen worden gedaan via Mollie. Middels de Bloqhouse-software wil Meerdervoort al hun fondsbeheer processen digitaliseren en zo het bedrijf klaarstomen voor een nieuwe generatie investeerders.

Meerdervoort
Meerdervoort App

Wijnand

Wijnand Groenen, Commercieel Directeur Meerdervoort:
“Het Bloqhouse platform is een integraal onderdeel geworden van onze strategie voor het opbouwen van beleggersrelaties. Door onze investeerders de transparantie en het gemak van het platform te bieden dat gepaard gaat met 24/7 toegang tot nieuwe deals, financiële prestaties en activaspreiding, kan ons team zijn inspanningen richten op het vinden van de beste deals en het genereren van de beloofde rendementen."

Vraag een demo aan

Vraag een demo aan