Annexum Investeringsplatform

Bloqhouse werkt al jaren samen met Annexum. Het Bloqhouse team heeft een handelsplatform voor Annexum gebouwd op basis van blockchain technologie. Het platform bevat daarnaast onder andere een onboarding module en een betalingsmodule.

Bloqhouse is een pionier in deze nichemarkt en was wereldwijd één van de eerste partijen die blockchain heeft ingezet om financiële instrumenten verhandelbaar te maken. Vanwege toezichtrechtelijke overwegingen vanuit de toezichthouder is het blockchain-platform nooit publiekelijk gelanceerd.

Annexum

Huib Boissevain

Huib Boissevain, CEO Annexum:
“Annexum werkt inmiddels al drie jaar samen met het Bloqhouse team. We zijn voortdurend onder de indruk van hoe Bloqhouse nieuwe technologieën toepast op de traditionele fondsenwereld. Het Pebbles platform, een platform ontwikkeld vanuit de samenwerking tussen Annexum en Bloqhouse, is een enorme toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Middels de achterliggende technologie kunnen we geautomatiseerd en digitaal, duizenden investeerders tegelijkertijd toelaten in onze fondsen. Ook biedt de software een oplossing voor het gebrek aan liquiditeit voor onze investeerders."

Vraag een demo aan

Vraag een demo aan